Voorbeeld sollicitatiebrief secretaresse

Op deze pagina vind je een voorbeeld van een sollicitatiebrief voor een secretaresse. Hier vind je alle voorbeelden.

Sollicitatiebrief

Geachte mevrouw Verdonck

Met groot genoegen las ik vanmorgen op de website van VDAB de vacature voor een administratief secretaresse bij SOS Open Keuken. Deze functie boeit mij als nieuw afgestudeerde bachelor office management assistant sterk. Ik ben, volgens mij, een geschikte kandidate.

Ik ben steeds erg gemotiveerd en actief geweest in mijn studies en heb op die manier meer ervaring opgedaan dan de gemiddelde student. Zo heb ik nog tijdens mijn studies een project opgestart om voor een lokale vrijwilligersorganisatie een administratieve structuur op te zetten. Het resultaat? Een efficiƫntere werking voor de organisatie, en een leerrijke ervaring voor mij.

Ook mijn stage is zeer goed gelopen. De helft daarvan heb ik uitgevoerd op het secretariaat van een secundaire school, de andere helft van de tijd was ik assistente van de persoonlijke secretaresse van een customer service-supervisor bij het chemisch bedrijf DuCompt in Mechelen. Dit waren twee erg uiteenlopende ervaringen waaruit ik enorm veel heb bijgeleerd.

Het functieprofiel dat u zoekt sluit dus bij mijn studies en huidige ervaring aan. Bovendien ben ik erg leergierig en bereid mij voortdurend bij te scholen.

Tot slot wil ik benadrukken dat ik volledig achter de missie van SOS Open Keuken sta. Ik kijk ernaar uit me in te zetten voor deze mooie organisatie.

Voor meer informatie over mijn vaardigheden, studies, etc. verwijs ik graag naar mijn CV in bijlage.

Hoogachtend,

Magali Vanhove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *