Voorbeeld CV

De tips voor een cv schrijven helpen om een goed cv op te stellen.
Op dezepagina vind je enkele voorbeelden van cv’s.

Maak hieronder je keuze:

Met onze voorbeelden voor CV’s kan je snel zelf aan de slag en solliciteer je met succes!

Hoe onze voorbeeld CV’s gebruiken?

Alle CV’s die je hier vindt zijn voorbeelden. Dat wil zeggen dat je ze ook gewoon als voorbeeld moet gebruiken. Niet letterlijk overnemen dus, maar wel gebruiken als inspiratiebron!

Het is perfect mogelijk om de schrijfstijl, opmaak, structuur van meerdere voorbeelden te combineren en zo een CV in elkaar te steken die functioneel is, én persoonlijk.

Vergeet je sollicitatiebrief niet

Geen CV zonder sollicitatie- of motivatiebrief! Bekijk hier onze sollicitatiebrief voorbeelden of lees onze tips om je sollicitatiebrief te schrijven.

Nog meer CV voorbeelden nodig?

Met het internet binnen handbereik beschik je in geen tijd over honderden voorbeelden. Kijk maar eens op volgende websites:

  • StepStone: Tips en voorbeelden voor een succesvol CV: StepStone toont 3 voorbeelden van CV’s en geeft commentaar bij elk voorbeeld. Erg leerrijk! Alle informatie is gratis beschikbaar.
  • Monster: CV voorbeelden: Ook deze site geeft enkele voorbeelden. Interessant is dat ook aandacht gegeven wordt aan de lay-out van het curriculum vitae. Opniew vind je nuttige commentaar en tips.
  • Studentjob: Op deze website vind je slechts 1 voorbeeld, maar het is wel een goed voorbeeld. Aangeraden voor starters of studenten die een CV nodig hebben voor een eerste job, of voor een studentenjob.
  • Leren.nl: Deze site geeft 5 uitgewerkte voorbeelden. De CV’s worden opgesplitst in 2 groepen: chronologische CV’s en vaardigheden CV’s. Interessant als je wilt te weten komen welke CV-opbouw jouw kwaliteiten het best in de verf zet.
  • Stageplaza: Ook voor de aanvraag van een stageplaats heb je soms een CV nodig. Op deze website vind je hiervan een voorbeeld.
  • Nobiles: Deze Nederlandse website richt zich op studenten en starters. Geen wonder dat de CV voorbeelden op deze website ook op deze doelgroep gericht zijn!
  • Sollicitatie Assistent: Ook hier vind je enkele voorbeelden voor curriculum vitae. Je kan de voorbeelden downloaden en openen in je tekstverwerker. Zo kan je zelf snel aan de slag.
Share This