Hoe tevreden ben jij over de sollicitatiebrieven die je schrijft?

De sollicitatiebrief is je eerste contact met een bedrijf. Het loont de moeite om er goed over na te denken. Vorm en inhoud moeten helemaal goed zitten.

Gebruik de tips en voorbeelden die je op deze website vindt om geen fouten te maken. Je neemt dan vlot de eerste horde op weg naar een nieuwe job.

Tips voor de inhoud

Wat moet er zeker in? Wat verzwijg je beter? En hoe verwoord je het? Doe voordeel met onze gemakkelijke toe te passen tips.

j

Tips voor de opmaak

Wat zet je waar? Hoeveel witruimte heb je nodig? En hoe lang moet het zijn? We presenteren een helder systeem waarmee je elke sollicitatiebrief juist opmaakt.

i

Voorbeelden

Inspiratie nodig? Bekijk dan onze sollicitatiebrief voorbeelden mét tips en commentaar. Je kan ze lezen voor ideeën, of verknippen om zelf iets in elkaar te knutselen.

Doe jezelf een foutloze sollicitatiebrief cadeau

Twijfel je over de kwaliteit van je sollicitatiebrief? Ben je niet goed in schrijven? Of kan je echt niet goed genoeg overweg met Word om de brief mooi op te maken?

Doe dan beroep op onze copywriting-service. We verbeteren, lay-outen of vertalen je sollicitatiebrief. Dat kan al vanaf € 25,-.

Share This